tijdelijk extra financiële ruimte nodig?
vraag dan een minilening aan en beschik zeer snel over geld!

Snel geld nodig?

U heeft vast wel eens in een situatie gezeten waarin u snel geld nodig had. Zo kan het natuurlijk wel eens voor zijn gekomen dat u een rekening moest betalen, terwijl u op dat moment niet voldoende financiƫle middelen tot uw beschikking had. Ook onvoorziene kosten zouden kunnen leiden tot een situatie waarin u snel geld nodig heeft.

Snel geld regelen

In dergelijke gevallen wilt u waarschijnlijk snel geld regelen. Maar hoe kunt u het beste snel aan geld komen? Bij wie moet u dan zijn? En is het eigenlijk wel verstandig om snel geld te lenen?

Wanneer u echt snel geld nodig heeft, is het over het algemeen het verstandigst om wat geld van een familielid of vriend te lenen. Doe dat uiteraard alleen als u het bedrag later ook daadwerkelijk kunt terugbetalen. Het zou namelijk vervelend zijn om op deze manier vriendschappen op het spel te zetten.

Een andere manier om snel geld te verkrijgen, is door het simpelweg bij een leningverstrekker te lenen. Het probleem is in dat geval echter dat het niet snel op uw bankrekening zal staan. Wanneer u echt snel geld nodig heeft, is een minilening aanvragen daarom met meest voor de hand liggend. Aan een minilening zijn echter wel relatief hoge kosten verbonden.

Snel geld nodig zonder BKR

Snel geld nodig zonder BKR toetsing? Ook dat is mogelijk, maar nu blijft enkel de minilening over als optie. Wanneer u een minilening aanvraagt, omdat u snel geld nodig heeft, hoeft u namelijk niet te wachten op een BKR toetsing.

Echter, minilening aanbieders vragen u wel om andere zaken waarmee u kunt aantonen dat u het geleende bedrag kunt terugbetalen. Zo zult u vaak bijvoorbeeld een bewijs van inkomen en een recent bankafschrift moeten laten zien. Verder moet u een kopie van uw legitimatiebewijs aanleveren.


Geplaatst op 20 april 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*