tijdelijk extra financiële ruimte nodig?
vraag dan een minilening aan en beschik zeer snel over geld!

Snel geld lenen zonder BKR

U kent het wel, u heeft snel geld nodig, terwijl u op dat moment juist even geen geld tot uw beschikking heeft. Wat nu? Hoe komt u snel aan geld? En wat nu als u al een negatieve BKR registratie heeft? Kunt u eigenlijk wel snel geld lenen zonder BKR toetsing?

Wat houdt BKR in?

Het BKR houdt een dossier bij van iedere Nederlander die een krediet afsluit. Dit dossier wordt bijgehouden om kredietverstrekkers te beschermen tegen degenen die een slechte kredietwaardigheid hebben. Met een BKR toetsing kunnen verschillende organisaties namelijk achterhalen of het wel verantwoord is om een krediet te verstrekken. Kortom: wanneer u al vaker problemen heeft gehad met het terugbetalen van een krediet, dan  zult u waarschijnlijk niet zo makkelijk een lening kunnen afsluiten.

Veel mensen denken dat het BKR bepaalt of kredietverstrekkers iemand wel of geen krediet mogen geven. Dat is echter niet het geval, aangezien het BKR enkel een adviserende rol heeft. De kredietverstrekker bepaalt dus helemaal zelf of u een krediet krijgt.

Mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR registratie

Het is niet altijd makkelijk om geld te lenen zonder een BKR registratie. Alle leningen worden in principe immers doorgegeven aan het Bureau Krediet Registratie, afgekort tot BKR. Dit gebeurt om verschillende redenen. Snel geld lenen zonder BKR behoort tot de mogelijkheden. Het bedrag zal echter niet enorm hoog zijn, omdat er anders een meldplicht van kracht is. Wellicht kunt u eens kijken naar een minilening met BKR, zodat u niet te diep in de schulden komt.

Het doel van het BKR is dan ook uzelf, maar ook kredietverstrekkers te beschermen. Leen niet meer dan nodig is! Draag zorg voor uw betalingsverplichtingen zodat de BKR registraties niet negatief uitvallen voor u. Als u negatieve BKR coderingen hebt, kunt u moeilijker geld lenen en/of een abonnement afsluiten. Geld lenen kost geld is een veelgezegde uitspraak en dat is niet voor niets. Geld lenen kost altijd geld, dus houdt de voorwaarden van de overeenkomst goed in de gaten. Vanzelfsprekend kunt u ook voorwaarden vergelijken met elkaar.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing?

Genoeg over het BKR. U bent hier namelijk waarschijnlijk terechtgekomen vanwege het volgende:
Ik heb een negatieve BKR notering, maar nu vraag ik me het volgende af: Kan ik snel geld lenen zonder BKR toetsing?

Ja, u kunt snel geld lenen zonder BKR toetsing. Wanneer u een minilening aanvraagt, wordt er over het algemeen namelijk geen BKR toetsing gedaan, maar kijkt de aanbieder bijvoorbeeld naar uw inkomen. De vraag is echter of het wel verstandig is om te lenen als u al een negatieve BKR registratie heeft. De kosten van een minilening zijn namelijk niet laag en u wilt uzelf natuurlijk niet in de schulden gaan steken. Denk daarom altijd twee keer na, voordat u besluit een minilening aan te vragen.


Geplaatst op 22 april 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*